100 de participanți la marșul pentru ,,familia tradițională”, majoritatea preoți, scandează ,,Rușine Liviu Dragnea!”

21 iunie 2018

Partidul Noua Dreapta a primit autorizatie de la Primaria Capitalei pentru a face sambata o contramanifestatie la Bucharest Pride 2018. Sub titlul „Marsul Normalitatii”, protestul a inceput la 12:30 in Piata Victoriei, la intrarea pe Bulevardul Lascar Catargiu, iar la ora 13:00, participantii au plecat pe traseul Piata Romana – Piata Universitatii – Piata Unirii – Patriarhia Romana.
13:42 – Aproximativ 100 de persoane participa la Marsul Normalitatii organizat de Noua Dreapta, la aceasta ora oamenii plecand din Piata Victoriei, urmand sa ajunga la Patriarhie.

100-de-participanti-la-marsul-pentru--familia-traditionala---majoritatea-preoti--scandeaza--Rusine-Liviu-Dragnea------font-color--red--UPDATE--font-Participantii, in majoritate barbati, unii dintre ei preoti, s-au strans in Piata Victoriei in jurul orei 12.30. Oamenii au steaguri cu sigla partidului, dar si pancarte cu mesaje precum „Rusine Liviu Dragnea”, ,,Azi homosexuali, maine poligami” „,,Opriti molima” – alaturi de sigla colorata a Pride, ,,Mama, tata, sora, frate, nu Sodoma si Gomora”, precum si fotografii cu presedintele SUA Donald Trump impreuna cu mesajul ,,Sunt pentru familia traditionala”.

,,Protestam fata de parada homosexualilor, o manifestare care consideram ca nu aduce niciun plus Bucurestiului, este o rusine si o palma peste obrazul unei capitale crestine. De asemenea, protestam fata de proiectul de lege initiat de PSD pentru legalizarea parteneriatelor homosexuale. Suntem aici pentru a spune ,,Rusine, Liviu Dragnea”, a declarat Tudor Ionescu, presedintele Noua Dreapta.

Inainte de a pleca in mars, participantii au spus rugaciunea ,,Tatal nostru”.

Elena TURCULEANU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *