Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: discutăm în coaliţie, dacă mai aşteptăm sau nu

11 iulie 2018

Dragnea spune că trebuie să discute în coaliţie dacă mai aşteaptă ca preşedintele să ia o decizie cu privire la revocarea procurorului-şef al DNA sau nu şi, de asemenea, dacă mai are rost să îl suspende din funcţie sau nu.

iohannis-a-promulgat-legea-lui-dragnea_52001 ,,Asta trebuie să discutăm în Coaliţie, dacă mai aşteptăm, dacă nu mai aşteptăm, dacă mai are rost, dacă nu mai are rost”, a spus Liviu Dragnea, citat de News.ro, chestionat cu privire la decizia Coaliţiei privind revocarea preşedintelui Klaus Iohannis.

Întrebat dacă au primit un semnal de la Cotroceni cu privire la decizia preşedintelui în ceea ce o priveşte pe Laura Coduţa Kovesi, acesta a spus: “Noi nu primim semnale de acolo”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat săptămâna trecută, răspunzând unei întrebări, că nu este exclusă declanşarea procedurii de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, spunânând că acesata a întârziat nepermis de mult cu decizia privind revocarea procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.,,Nu este exclusă (suspendarea preşedintelui Iohannis – n.r.). A stat neconstituţional şi nepermis de mult cu decizia. Jocul ăsta cu este bătaie de joc la adresa Curţii Constituţionale”, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a evitat să pronunţe un termen legat de anunţarea deciziei sale privind revocarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, iar întrebat despre declaraţiile făcute de Dragnea, potrivit cărora şeful statului a întârziat nepermis cu această decizie şi nu este exclusă suspendarea sa, Iohannis a spus: ,,Sincer, nu sunt extrem de interesat de părerea dumnealui”.

Florin NAHORNIAC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *