Escrocul penal LEON BĂRBULESCU a ajuns director general la conducerea CFR Călători printr-o escrocherie politică tip PSD

11 aprilie 2019

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, parca a fost pus expres la conducerea ministerului ca să distrugă CFR Calatori. Dupa scandalul provocat de anuntul conform caruia ministerul intentioneaza sa inchida 100 de rute ale CFR pentru calatori la aceea  dat, iată s-a produs și o mare gafă prin aceea că l-a adus la CFR-Călători pe escrocul politic și pușcăriabilul Leon Bărbulescu, o catastrofă de specialist strecurat în CFR.

Asta daca este vorba despre o gafa si nu despre un act deliberat, executat cu rea credinta. Lucian Sova l-a numit DIRECTOR GENERAL la CFR Calatori, așa după cum v-am spus, pe Leon Bărbulescu, anchetat la greu de procurori pentru achizitii cu spagi si comisioane mascate, cu un mandat de patru luni pentru functia de director general al companiei. Asta dupa ce timp de trei ani CFR Calatori a fost condusa de un mare specialist, Iosif Szentes.

leon-barbulescu-cfr-calatori-main

Anchetatorii s-au sesizat cu privire la faptul ca unele contracte de prestare servicii ignifugare, incheiate intre conducerile Companiei Nationale de Cai Ferate ,,CFR” SA, Regionala Cai Ferate Bucuresti si a Societatii Nationale Transporturi Feroviare de Calatori, si o societate de prestari servicii din Bucuresti, reprezentata de administratorul acestuia, au fost incheiate cu incalcarea prevederilor legale. Acest fapt a dus la prejudicierea Societatii Nationale de Cai Ferate,,CFR SA dar și CFR-Călători SA cu importante sume de bani. Persoanele implicate, intre care si Leon Barbulescu, au fost prezentate Parchetului Tribunalului Bucuresti, care a confirmat inceperea urmarii penale pentru comiterea infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, abuz in serviciu in forma calificata, abuz in serviciu, neglijenta in serviciu si inselaciune.

De profesie inginer, Leon Barbulescu are o cariera in domeniul feroviar, ultima functie detinuta fiind cea de Director Proiecte Contracte in cadrul S.C. Electrificare CFR S.A. De asemenea, in perioada 1990-2013 a mai ocupat diferite functii de conducere in cadrul CFR Calatori, iar intre 2013-2014 a fost Director Coordonator Proiecte Europene, Director General Adjunct Proiecte Europene si Director Achizitii Contracte in cadrul CNCF CFR SA. Iar în încheiere doresc să întreb organele de justiție, în special cele penale, respectiv Parchetul de pe lângă Tribunalul București: când aveți de gând să-l arestați pe impostorul ceferist LEON BĂRBULESCUpentru toate potlogăriile săvârșite?

În ediția viitoare voi prezenta si  alte nemerincii ale unor specialiliști din întregul CFR deoarece hoția în această ramură a ajuns la rang de HOȚIE NAȚIONALĂ.

General de arm(r)prof univ dr în ec transp feroviare Mihai Florin NAHORNIAC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *