Geme țara și de corupție și de anticorupție

1 octombrie 2017

Lupta anticorupție atinge noi cote de amuzament după ce Sebastian Ghiță și Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieștiului, au fost achitați de Înalta Curte, deși procurorii DNA ceruseră 10 ani pentru fiecare dintre ei. Încă un dosar beton ca ăsta făcut de DNA și în toamnă nu că vine Ghiță în România, dar s-ar putea să-i ia locul lui Tudorel Toader la Justiție.

Catavencii-321-37_27_septembrie-2017-mic_24_001Se îndoaie România sub lupta dintre PSD-ALDE și DNA, se zvârcolesc pe acoperișul țărișoarei toți demonii anticorupției cu epoleți și ai politicii cu alți epoleți, iar președintele Iohannis tace. Ar avea o singură scuză OK: să fi murit. Însă, cum știm că asta nu s-a întâmplat, mergem pe varianta că până și președintelui nostru i s-a făcut frică și s-a ascuns, la fel cum s-au ascuns oamenii când a dat doamna Firea cu codul de furtună.

Robert Negoiță, afacerist, politician, om cu dosare, ușor sărit: „Într-un fel sau altul, toţi avem dosare penale. Ce facem, ne dăm demisia toţi?”. Cred că vrea să ne comunice cât de incompetentă e Laura Codruța Kövesi și cât de ineficient e DNA-ul, dacă sunt atâția în libertate. Pe bune, asta e noua strategie de debarcare a Codruței? ”Bă, voi nu vedeți câți hoți suntem la putere, iar voi o susțineți pe asta? Susțineți pe cineva care chiar ne bagă la bulache!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *