O curvă politică şi un trădător care din totdeauna a trădat România şi poporul român. Să nu se uite că a depus jurământ de credinţă faţă de România şi poporul român dreptmăritor creştin

19 aprilie 2014

Laszlo Tőkés, locul 3 pe lista Fidesz la alegerile europarlamentare

Este oficial: László Tőkés candidează la alegerile europarlamentare pe lista partidului Fidesz din Ungaria. Formaţiunea care a obţinut o majoritate covârşitoare în Parlamentul Ungariei i-a oferit lui Tőkés locul trei pe listă. 

Graphic1

UITAŢI ,,MOACA’’ TRĂDĂTORULUI TOKES

 

Acesta îi va aduce fostului episcop încă un mandat în forul decizional al Uniunii Europene. Anunţul a fost făcut de ,,bandiţii’’ din FIDESZ la Budapesta, la o conferinţă de presă desfăşurată după şedinţa Consiliului Reprezentanţilor partidului de guvernare din ţara vecină.

În România, singurul partid al minorităţii maghiare ca are candidaţi pentru Bruxelles este UDMR. Partidul Popular Maghiar din Transilvania, înfiinţat sub patronatul lui László Tőkés, a declarat că nu va avea liste pentru europarlamentare.

Potrivit reglementărilor europene, cetăţenii maghiari cu domiciliul în România nu îl vor putea vota pe Tőkés.     Ştiţi ce merită acest trădător naţional? Legat de mâini şi de picioare şi pus atârnat de un copac cu capul în jos şi bătut bine cu frâghia udă până se va ,,duce’’ în iadul  unguresc!       Alo!,,Toa’şu’’ procuror Varga de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ce faci domnule? Haide, nu vi să ma legi cum mi-ai promis? Dar aştept dreptate pentu Patria şi poporul meu multimilenar, dreptmăritor creştin ortodox! Şti toa’şe procuror cum se pedepseşte:TRĂDAREA DE PATRIE? Prin condamnare la moarte şi execuţie prin împuşcare! MOARTE TRĂDĂTORULUI LASZLO TOKES!

                       AFARĂ DIN ROMÂNIA CU DUŞMANII UNGURI ŞI UDMR!

    Dr ec Florin Mihai NAHORNIAC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *