TARE! FIREA FACE REFERENDUM DACĂ SĂ RESPECTE O HOTĂRÂRE DEFINITIVĂ ȘI IREVOCABILĂ A JUSTIȚIEI. PUȘCĂRIA VINE LA PACHET

31 mai 2017

Posesoare a unui caracter murdar, fiind amendată definitiv de Secția penală a Înaltei Curți în urma plângerii penale pentru ultraj, șantaj și amenințare depusă de membrul CNA, Narcisa Iorga, Gabriela Firea a făcut o criză de nervi la Antena 3 pentru că nu vrea să demoleze turnul construit de nașa sa de cununie de la a doua nuntă, Daiana Voicu.
„Nu se poate cere demolarea dand din pinteni, blocul are trei sau patru nivele sub pamant. Nu se face asa o demolare, de pe o zi pe alta”, a spus nervoasă primarul Firea la Antena 3 de unde se vede că moaștele tămăduitoare pe care le-a pupat în weekend în  Voluntari nu i-au ajutat să se însenineze. 
„Ii vom intreba pe bucuresteni intr-un referendum daca vor sa dam cateva milioane de dolari pentru a demola aceasta cladire”, a mai spus Firea.
Desigur că nerespectarea unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile așa cum este cea de demolare a turnului este o infracțiune. Ca să mai plătești și un referendum din bani publici crezând că pe baza referendumului vei scăpa de pușcărie dovedește că puterea i-a luat mințile țoapei lui Pandele. E adevărat că fapta ar fi grațiată prin legea ce o screm ALDE și PSD în Parlament dar rămâne de văzut când și dacă se va mai vota!
Citește și Firea face ce știe: șantajează și amenință. De data asta presa. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *