Un fost coleg de-ai lui Goian a fost salvat de la dezastru de câinele său! ,,Îi datorăm viaţa noastră!” Ce s-a întâmplat

21 iunie 2014

Fost coleg cu Dorin Goian la Glasgow Rangers, Jamie Ness a reuşit să atragă atenţia presei din Anglia printr-un eveniment inedit, deşi nu a apucat încă să debuteze pentru noua sa echipă din Premier League.
Fotbalistul legitimat în prezent în Premier League, la Stoke City, şi iubita sa, fotomodelul Heather Weir,  susţin că au fost salvaţi de la o posibilă dramă de câinele lor, Alfie.
Cei doi au sesizat că energicul labrador în vârstă a devenit brusc extrem de somnoros şi au început să-şi pună semne de întrebare.
Au chemat o echipă de instalatori, iar aceştia au descoperit scurgeri de monoxid de carbon, ce ar fi putut pune în pericol viaţa celor doi. Labradorul era deja intoxicat, fapt ce a generat şi schimbarea de comportament.
Heather susţine că în trecut simţise un miros ciudat şi a verificat imediat aragazul, dar s-a liniştit în momentul în care a observat că acesta fusese verificat cu doar o lună în urmă şi trecuse fără probleme testele.

Graphic1
,,Dacă Alfie nu s-ar fi comportat ciudat, probabil ar fi trecut luni întregi până să ne dăm seama că se întâmpla ceva… Îl iubim foarte mult şi suntem recunoscători că avem alături un astfel de companion.
În ultimele patru săptămâni, Alfie dormea toată ziua. Nu se mai juca cu jucăriile lui şi devenise letargic. Nu era normal.
În mod normal el era activ ca o jucărie yo-yo… acum el se ascundea în camera noastră şi dormea toată ziua
.Parcă nici nu pot să cred cât de norocoşi am fost … dacă nu descopereama asta la timp, ar fi putut fi fatal pentru noi.
Nu ştiu ce ne-am face fără Alfie. El face din casa noastră un cămin”
, a povestit iubita lui Jamie Ness pentru Daily Mail.
Jamie Ness a jucat pentru Glasgow Rangers în perioada 2010-2012 şi a fost coleg cu românul Dorin Goian până la finalul sezonului trecut. După ce clubul scoţian a fost retrogradat până în liga a IV-a din Scoţia, Ness a ales să joace în Premier League, pentru Stoke City.

    Florin NAHORNIAC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *